1776, Женевска сатова нека • ПН Ва Пузаи је покренуо омега реплика

“Велики, мали три-пински” Иако наша два најчешћа распоред показивач, али савремених људи естетске тачке гледишта, или “чишћења” рачуни са мејнстрим. Неки би рекли да више традиционални три-пински сат, то није истина, ако са становишта историје сат је заправо мали три-пин сатови појави пред три-пин сат, 1776, Женевска сатова нека • ПН Ва Пузаи је покренуо омега реплика.

Ја лично сам увек сматрао сасвим носталгични омега реплика облика, на крају крајева, стари џепни сат на “три-пин” која, и то је визуелно постоји смисао инструмента на старе машине. Мали три-пински сат једноставна чињеница није једноставно рећи, његов дизајн бројчаник, мале секунде како да пласирају, постављен у ком положају, је тест бренда естетике. Ове године постоји веома добар мали тродимензионални сат који је добра интерпретација естетике времена.

https://www.mens-luxurywatches.com/
https://www.mens-luxurywatches.com/

Гледајући овај омега реплика на БаселВорлд-у потпуно је преокренула мој утисак о хипокампусу. Вратио у Пекингу након провере информације до којих, у ствари, ово је хипокампус гледају оригинални изглед,омега реплика је сат дошао да се облаче, пречника случаја 34 мм, буилт-хит Туо покрет.Replica Watches
Повратак у Другом светском рату периоду, омега био је британско Министарство одбране и ваздухопловство, остале гране обезбеђују приближно 110.000 златни сат, ови сатови имају одличну отпорност на воду, а може да издржи јаке магнетна поља која авионских мотора. Након рата, Омега је применио напредну технологију накупљену током производње војних сатова на производњу цивилних сатова.
Извор инспирације за ЦК 2518 Цхронометер малом три-пински верзије је лансирање у омега реплика серије 1948 лимитиране сат. Поседује кућиште од нерђајућег челика са доњим поклопцем са навојем који је водоотпоран до 60 метара. Покрет користи Омегаову прву генерацију омамљеног покрета 28.10.

https://www.mens-luxurywatches.com/
https://www.mens-luxurywatches.com/

Увели ове године аудемарс пигует реплика Лимитед Едитион сат у изгледу наставак оригиналног дизајна сат, како да кажем, нисам видио прототип Иако је ово сто кад видиш Иако овај сто, то ми је дало први осећај је веома Формално, класично, веома специјално. Пречник од 38 мм је такође веома погодан за мој зглоб. Постоји одређена дебљина у случају, мислим да је у праву, сувише танак и ретро осећај је мало лошији. Случај је полиран и текстура је врло добра.
Светло сребро нарезано бирање има осећај старости када светло није довољно, веома лепо. И сат и минут руке користе показивач у врху, а мала секунда рука је постављена у 6 сати. Са браон кожним каишем и нерђајућег челика копче полира Фростед, како би се одржао оригиналну табелу копчу украшену ретро стилу Омега бренд идентитета, у складу са оригиналним сат. Сат је опремљен и сивим војним ременом НАТО-ом НАТО “НАТО” који симболизира логотип морнарице.

Предња страна је класична, али леђа се заснива на најновијој технологији Омега. Да би се осигурало водоотпоран на оригиналну технологију у то време нису урадили назад кроз, али то се користи патентирани омега наиад технологију блокаде, тако да је покрет је најбоље показао у наставку оригиналне премиси пружања 60 метара под водом. И брендова у сафира стакла задњој страни 70. годишњица лого ласерско гравирање, Цхрис Вар Црафт обрасцима, као и на Роиал Аир Форце првог млазног авиона избора – Глостер Метеор ловачког образац, и руке боје.  лажни ролек

Омега 8804 покрет опремљен за постизање Обсерватори кретање, не само може да издржи магнетно поље јачине од 15.000 Гаусс и усвојени осам строгих тестова утврђеним швајцарског Федералног института за метрологију (Метас), за постизање високе стандарде сатова.
Иако цартиер реплица није избачене, већ представља кретање високих перформанси и високе спецификације, ми смо рекли много пута раније, где ћемо рећи ништа више. То саи Док Спеедмастер 1948 Лимитед Едитион гледати малу други наступ као мали три-пин сат, једноставан, елегантан, јаке ретро осећај, ове тачке су опремљене столом пречника 38 мм је погоднија за мршавих људи Зглоб. Овај сат ће бити Омега продавница у продаји у октобру ове године, заинтересовани пријатељи могу да иду у продавнице да питам унапред, треба жути картон унапред.
Уосталом, већина људи гледају се види као “машина погон” рационалног производа, ако све функције које, у комбинацији са највише сензуална, осећамо да је “месечевих мена” функцију. Било да је светао месец на ноћном небу или лице месеца, људи осећају нежно и срце. Овај пар интерпретација љубави “срца” љубави на дневном листу Валентине, најатрактивнији је дизајн фазе мјесеца. Поред тога, мушки модели опремљени ултра танким кретања, “Париз пастув” мрежу, пшенице зрна дизајн стил бројчаник, секунде и дизајна месечевих мена су стално под стресом. Женски модели са чврстим боје седефасте диал са дијамантском случају, нека компактни 33 мм Пречник бирање изгледа пун смисао линије, веома погодан за жене витке зглобове. Табела са два потпуно различита конструктивним детаљима, јер је додавање фазама Месеца, и сличном положају малом другој страни, али и људи који су осетљиви на ценити осећања њих.