лажни ролек на Баселовом Свету 2012 показује племениту мешавину

Као ода страсти и шарму, лажни ролек на Баселовом Свету 2012 показује племениту мешавину боје и текстуре. А племенити и љубазни женски логотип у стилу емајла показује женски шарм из новог угла.
Као ода страсти и шарму, Оистер Перпетуал Вомен’с Типе Типе 31 изложен у Басел Ворлд 2012 наглашава племениту комбинацију боја и материјала. Овај нови сцинтилатор 18 ЦТ злато мозаик спољне дијаманти 48, док је нови шампањац бирање је сет са осам дијаманата, 6 сати и 9 сати до два цифара за сат времена бројеви 18 ЦТ злато производње, сваки сет са 16 Руби.лажни ролек не само да има нов, јединствен темперамент и врхунски стил накита, већ садржи и мноштво изузетних технологија које су ексклузивне за целу серију.https://www.mens-luxurywatches.com/
лажни ролек лог тип
А лажни ролекплемените Дине показује женски шарм женама из нове перспективе. Опремљен новим шампањца бројчаник на 18 цт жуто злато случају, повећати бројчаник на сат Марк ВИ реч сет са 11 рубина, имплицитно одражава реткост овај сат за свакодневно ношење драгуљ овог поклон шарм. Као члан серије дневника, тај сат наставља да користи Ролеков препознатљив естетски елемент – троугластни спољни прстен. Од свог увођења у 1945, колекција је постала стилски стил Ролека са својим препознатљивим стилом и одличним перформансама гледања.
Ролек злато
Злато од 18 цт коришћено је у претходна два модела траке и кућишта које је Ролекова ливница и послата на радионицу ради обраде. Процес производње, обраде и брушења још је пажљивији, дајући 18 кт злата јединственом сјајем.
Кутија од острига – одличан водоотпорни симбол
Два дијагонална кућишта од емајла су 31 мм и 26 мм, а гарантовано је да су 100 м водоотпорни. Они су савршени пример савршене пропорције и елеганције. Јединствени случај средње честице се баца у један комад од 18 цт чврстог злата. Доњи поклопац је затегнут специјалним алатима часовника Ролек да потпуно запечаће кућиште.
Круна за намотавање поседује патентирани систем водонепропусног двоструког закључавања који је сигурно причвршћен за кућиште. Огледало је израђено од анти-сцратцх плавог кристалног стакла и има конвексни увећани календарски прозор у 3 сата за лако читање датума. Потпуно запечаћен кућиште емајла даје најбољу заштиту за прецизно кретање.
Ролек лог тип
2235 покрет – прецизни часовник
лажни ролек прихвата механички покрет који је самоуверјивао 2235, потпуно развијен од стране Ролек-а. Као и сва трајна магнетна језгра, калибар 2235 је такође сертификован од стране службеног акредитованог часовника. Ова сертификација се посебно додељује прецизним сатовима који су прошли швицарски центар за прецизно испитивање времена (ЦОСЦ). Изградња овог покрета је идентична оној код свих покрета вилица и тачна је и поуздана.

https://www.mens-luxurywatches.com/
https://www.mens-luxurywatches.com/

Ролек Тип дневника 31
Комфоран, елегантан и луксузни ремен за емајл
омега реплика трака је направљена од злата од 18 цт са копчом за круну. Овај елегантан чврсти везни ремен, развијен и патентиран од стране Ролек-а, је удобан за ношење и лако руковање. Женска трака за главу са траком за љепоту је од злата од 18 цт и има копчу за круну. Ова драгоцена три-линијска чврста полукружна трака, развијена од стране Ролек-а, изузетно је угодна за ношење и потпуно је у складу са естетиком ове колекције.
Свеже, рафинирано и елегантно – савршено описује нову женску женску женску 31мм златну челичну серију са више богат женствених дизајна. Гледај инлаид драгог камења, са 18цт злато или 904Л нерђајућег челика од различитих материјала, показујући различите боје, као страствени нема мањка чулне поезије, славећи безбрижно младих.
Нови Даитона Даме 31 мм, Џејмс Бонд серија има злата, платине и вечна руже злато и друге материјале, са различитим површине дизајна и декорацију су доступни. До елецтроформинг технологије, изузетно цвет мотив је утиснут на тамној квалитета родијум или шампањца, розе лице, да би изузетна естетику дизајна за хронометар.
аудемарс пигует реплика серија нуди два спољна избор: Троугао ГРООВЕД спољни прстен, или 24 или 46 уметнутим дијаманте спољни купола, дизајнирана појачан неспутано чула од суптилан разигран, али и истичу јединствену личност од њих.
Римски бројеви на површини у шест сати су украшени дијамантима, а сат је атрактивнији, као да може заборавити пролазак времена.
Серија цартиер реплица није само привлачна, већ и инхерентна. Самонастављајући осцилујући покрет са константним дејством осигурава да је сат тачан и омогућава вам да уживате у дивном животу.