Четири карактеристике реплика Ролек Сеа-Двеллер сатова

Четири карактеристике реплика Ролек Сеа-Двеллер сатова

Многи од нас као Ролек реплика сатови и многи људи као реплика Ролек Сеа-Двеллер сатова. Дакле, које су карактеристике сатова Сеа-Двеллер-а?

Реплика Ролек Сеа-Двеллер гледа црвене речи, прозоре са мехурићима, веће величине и јаче кретање. Данас ћу погледати изблиза.

Аспект 1: Црвена реч

Водоотпорна технологија реплике Ролек сатова је на врху савременог света. Бројчаник реплика сатова, црвени мали текст Доубле Ред Сеа-Двеллер, није само сат, већ је и најбољи доказ да се људска технолошка иновација претворила у истраживање дубоког плавог мора.

Поседује револуционарни аутоматски вентил за издувне гасове који се може користити у околини за мешање дисања и кисеоника. Прва генерација мора је на диску написала црвене ријечи “Сеа-Двеллер” и “Субмаринер 2000”. Колекционари га зову “дупли црвени”.

Највећа карактеристика нове реплике Ролек Сеа-Двеллер је да је Сеа-Двеллер фонт на бројчанику у црвеној боји, креирајући класични дизајн прве генерације мора.

Аспецт 2: Буббле прозор

Реплика Ролекових сатова има многе познате комплексне карактеристике и технике. Пријатељи који знају реплике Ролек Сеа-Двеллер сатова треба да знају да је реплика Ролек Сеа-Двеллер сатова у три сата нормалан календарски прозор, док водени дух користи прозор са мехурићима, календарски прозор са малим конвексним објективом.

Овај пут, Ролек реплика је ставила класични елемент прозора са мехурићима на нови Сеа-Двеллер сат, који је први пут да реплика Ролек Сеа-Двеллер сат има прозор са мехурићима.

Аспект 3: Већа величина

Данас, у ери када је овај велики пут популаран, велика величина треба да буде вредна пажње. Ролек реплика овог пута без преседана повећава величину нове реплике Ролек Сеа-Двеллер сатова до 43 мм, промена од 40 мм до 43 мм није мала, што је веома ретко у реплици Ролек.

Аспект 4: Јачи покрет

Покретање сата је такође веома важно. Када се појавило 3235 калибара, неки људи су почели да очекују када се појавио на Ролековом сату за роњење.

Сада, реплика Ролек га ставља на нову реплику Ролек Сеа-Двеллер сатова, и вредна је очекивања. Резерва снаге се повећала са 50 сати на 70 сати, готово повећавајући оптерећење од једног дана. Поред тога, покрет је такође веома добар у смислу антимагнетних и анти-вибрација.

Горње тачке чине реплику Ролек Сеа-Двеллер сатова новом верзијом у тренутном Ролек спортском сату са челичном шкољком, а промена је прилично јака.

Несумњиво, то ће сигурно постати још једна популарна ставка у Ролековом сату за роњење, привлачећи људе који воле реплику Ролек да пожури.