Која је највећа разлика између Ролек сатова реплике и Омега реплике?

Зашто мушкарци воле Ролек сатове реплике и Омега реплике?

Сви знају да су Ролек и Омега пар “противника” и, наравно, они који купују највише. Контраст између Омеге и Ролека никада није престао. Ко је бољи од покрета, ко је бољи од технологије, ко је бољи од онога ко иде и ко је бољи од других.

Оно што данас желим рећи је да разлика између Омега сатова реплике и Ролек реплика сатова није велики дио сата. Данас препоручујем три реплика сатова, Ролек и Омега, да видим где су њихове разлике.

Ролек сатова реплике
Ролек сатова реплике

Прво, разговарајмо о Омега сатовима реплика.

1, реплика сатова Омега Сеамастер 1948

Ова метода двоструког премаза премазана је антирефлексним премазом изнутра и споља. Утицај светлости на површину огледала потпуно је исти као оригинал.

2, Омега Сеамастер 30 Сериес

Овај сат је изузетан, округао и беспрекоран, лаган је и носив. Угодно је. Усваја увезени покрет Јапан Цитизен-а који има супериорну стабилност. Транспарентност је у складу са аутентичношћу, са италијанским каишевима од телеће коже, меком текстуром, носталгичним осећањима.

3, серија Омега Де Вилле

Елегантна колекција Омега Дисц Фли привукла је многе одане присталице својим класичним и елегантним дизајном. Уживајте у привлачним детаљима дизајна. Не кажем то, да ли можете да кажете да ли је оригиналан или реплика?

Ок, хајде да разговарамо о Омега, хајде поново о Ролеку. Ролеков ватрени степен је незамислив, а верзија која је издата такође је бренд који највише купује за корисничку услугу.

1, Ролек подморница

Класичан изглед емајла са уметком за уметање израђен од жилаве керамике. Има снажну антикорозивну функцију. Вањски прстен у облику зупчаника појачава трење. То се ради да се у потпуности синхронизује аутентичност.

2, Ролек Целлини

Целини је веома посебан сат реплике сатова Ролек. Нема трагова ролековог иконичног стила. То је врло књижевна серија. Јиа Ге сматра да је овај сат веома погодан за ношење пословних људи, а пун је шарма.

3, Ролек ДатеЈуст

Ролек лож тип је најкласичнији сат марке Ролек, нехрђајући челик 904Л савршено обнавља боју Ролек ДатеЈуст, опремљен је аутоматским кретањем навијања ЦаЛ3135, сви додаци су савршено заменљиви са оригиналним, минутним, сатним, док се три игле могу савршено инсталирати на аутентични Ролек.

Да сумирам:

Па, ова два сата. Реплица Ролек сатови и реплика Омега сатова, које репликарске сатове волите? Процјењује се да бисте након читања овог чланка требали добити одговор.